Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g30g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g15g21kcal2.1g2.1g0.5g7.2g
Vehnänalkio 7.5g27kcal2.2g2.3g0.7g1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki555g311kcal47.2g27.7g1.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss150g51kcal1.5g6.1g1.2g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g2097kcal198.6g147.2g75.6g30.8g
Valittu annoskoko1140g1049kcal99.3g73.6g37.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna570g524kcal49.7g36.8g18.9g7.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983