Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g37g150kcal0g37g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g92g823kcal0g0g91.5g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen33g240kcal0g0g26.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Grahamjauho 92g300kcal9.7g55.5g2g9.1g
Neljänviljanhiutale 25g82kcal2.5g14.5g0.9g2.9g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g105g430kcal3.1g94.3g4.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 374g100kcal12.3g11.6g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g83g466kcal5.4g47.4g3.3g0g
Raparperi 250g84kcal1.7g13.7g0.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g5472kcal80.4g548.2g266.4g31g
Valittu annoskoko1140g2736kcal40.2g274.1g133.2g15.5g
Annoskoko puolitettuna570g1368kcal20.1g137.1g66.6g7.8g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044