Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit375g64kcal6g8.3g0.8g7.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit300g63kcal9.9g5.7g0g7.5g
Ruokakerma 5%, Valio150g98kcal2.2g6.3g7.5g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)300g210kcal33g7.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g944kcal105.8g56g32.2g29.2g
Valittu annoskoko1140g472kcal52.9g28g16.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna570g236kcal26.5g14g8.1g7.3g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604