Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g874g297kcal1.7g62.1g2.6g15.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)87g630kcal0.7g0.7g69.9g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.2g0g0g
Kaurahiutale 105g393kcal15.2g59.8g7.7g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2282g3242kcal35.2g393.6g160.4g52.4g
Valittu annoskoko1141g1621kcal17.6g196.8g80.2g26.2g
Annoskoko puolitettuna571g811kcal8.8g98.4g40.1g13.1g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408