Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g408g1428kcal53.1g281.6g10.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen292g96kcal9.6g14.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 108g205kcal29.3g0g9.7g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]108g129kcal12.9g2.2g7.6g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g58g226kcal19.2g0g16.6g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Polar-juusto 15%58g152kcal18.1g0g8.7g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g26g36kcal0.2g8.3g0.1g0g
Sinappi 19g25kcal0.8g2.6g1.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2282g4985kcal291.2g645.6g136.6g2.8g
Valittu annoskoko1141g2492kcal145.6g322.8g68.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna571g1246kcal72.8g161.4g34.2g0.7g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547