Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g292g394kcal49.6g1.5g21g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g192kcal0.3g0.3g21g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g122g429kcal8.7g97.9g0.9g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.4g18kcal0.6g1.2g1.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow117g93kcal4.9g15.2g1g3.6g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g117g397kcal2.3g3.5g40.8g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g15g3.6kcal0.1g1.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g5.8g19kcal0.6g2.9g0.6g0.6g
Ruokasuola jodioitu 2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2282g3091kcal134.4g248g173g8.8g
Valittu annoskoko1141g1546kcal67.2g124g86.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna571g773kcal33.6g62g43.3g2.2g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524