Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3943g949kcal71.4g86.8g11.8g90.7g
Kasvisliemikuutio 103g312kcal9.7g13.8g24.1g1.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)789g670kcal7.9g27.6g55.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3943g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)434g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Aurajuusto789g2681kcal157.7g0g228.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9460kcal504.6g298g641.4g199.4g
Valittu annoskoko10000g4730kcal252.3g149g320.7g99.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2365kcal126.2g74.5g160.4g49.9g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251