Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green125g406kcal30g61.2g1.2g15g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 19g14kcal0.8g2.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g125g200kcal10g6.2g15g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2285g1756kcal88g165g74g43.8g
Valittu annoskoko1142g878kcal44g82.5g37g21.9g
Annoskoko puolitettuna571g439kcal22g41.3g18.5g11g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764