Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 210g63kcal2g10.7g0.4g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g219g44kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Rypsiöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Pinaatti 79g11kcal1.3g0.3g0.2g1g
Cashew pähkinä, pirkka53g302kcal10.5g10g24.2g1.8g
Salaatti, jäävuori tuore70g7kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Savulohi, pelkästään210g416kcal36.4g0g32.4g0g
Kananmuna kuoreton 219g312kcal27.4g0.7g22.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore70g7kcal0.4g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g2482kcal160.2g63.8g178.6g22.6g
Valittu annoskoko1143g1241kcal80.1g31.9g89.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna572g621kcal40.1g16g44.7g5.7g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111998