Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 150g531kcal0.5g0g59.8g0g
Sokeri 191g774kcal0g190.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu153g192kcal16.8g0.5g13.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g500kcal14.9g102g1.7g5.1g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe75g277kcal2.8g61.3g2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Vesi224g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten37g123kcal8.8g16.8g7.8g4.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g150g456kcal14.5g91.6g3g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g5805kcal117.8g948.4g176g62g
Valittu annoskoko1143g2902kcal58.9g474.2g88g31g
Annoskoko puolitettuna572g1451kcal29.5g237.1g44g15.5g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182