Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g452g108kcal8.1g13.6g2.3g8.6g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 452g1491kcal9g13.6g158.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g3334kcal40.4g77.8g322g26g
Valittu annoskoko1143g1667kcal20.2g38.9g161g13g
Annoskoko puolitettuna572g834kcal10.1g19.5g80.5g6.5g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750