Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 180g312kcal13.7g4.1g27g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g594kcal3.6g5.4g63g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki225g126kcal19.1g11.2g0.4g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi180g809kcal11.7g107.9g37.8g5.6g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton72g518kcal0g0g57.6g0g
Mangosose, Piltti225g135kcal0.9g33.7g0.9g2.2g
Sokeri 76g310kcal0g76.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini5.4g19kcal4.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g5645kcal107.2g477.4g373.4g15.6g
Valittu annoskoko1143g2823kcal53.6g238.7g186.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna572g1411kcal26.8g119.4g93.4g3.9g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199