Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g94g516kcal0.9g0.9g56.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 19g57kcal1.6g10.4g0.4g2.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 83g251kcal7.2g45.7g1.6g11.5g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 375g121kcal10.9g7.5g2.3g13.1g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g75g254kcal16.1g0.8g20.9g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150g51kcal4.6g7.4g0.2g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g3584kcal135.6g292g191.8g65g
Valittu annoskoko1143g1792kcal67.8g146g95.9g32.5g
Annoskoko puolitettuna572g896kcal33.9g73g48g16.3g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439