Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g491g261kcal28g26g4.4g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g171g171kcal29.1g1.7g5.1g0g
Porkkana 171g56kcal1.1g9.5g0.3g4.4g
Vesi286g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.7g16kcal0.5g0.5g1.4g0.1g
Sinappi 18g24kcal0.8g2.6g1.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g1056kcal119g80.6g24.6g9.6g
Valittu annoskoko1144g528kcal59.5g40.3g12.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna572g264kcal29.8g20.2g6.2g2.4g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580