Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g301g232kcal6.9g1.5g22g0g
Sipuli 221g67kcal2.8g10.6g0.4g3.8g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 201g241kcal6.3g9g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g1217kcal36g70.2g85.4g9g
Valittu annoskoko1144g608kcal18g35.1g42.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna572g304kcal9g17.6g21.4g2.3g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612