Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g67g488kcal0.7g0.7g53.4g0g
Sokeri 57g231kcal0g56.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g373kcal11.1g76g1.3g3.8g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%334g217kcal36.7g14g1g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml33g7kcal2.7g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g45kcal0g10.9g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g134g454kcal2.7g4g46.8g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 241g164kcal1.9g36.6g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g4441kcal148.8g414.4g235.8g11.8g
Valittu annoskoko1144g2220kcal74.4g207.2g117.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna572g1110kcal37.2g103.6g59g3g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284