Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali267g56kcal3.2g9.1g0.5g5.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g167g8.3kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Siirappi, tumma33g107kcal0g24.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g1155kcal86.4g85.2g49.6g17.6g
Valittu annoskoko1144g578kcal43.2g42.6g24.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna572g289kcal21.6g21.3g12.4g4.4g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067