Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3497g2662kcal65.7g542g7g35g
Lenkki, kevyt sininen HK3497g5944kcal349.7g349.7g349.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)699g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2308g3692kcal62.3g62.3g346.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24974kcal973.6g1975.2g1408.6g100.8g
Valittu annoskoko10000g12487kcal486.8g987.6g704.3g50.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6244kcal243.4g493.8g352.2g25.2g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335