Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g2359g472kcal59g28.3g11.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2516g4177kcal478g0g251.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk4193g1124kcal25.2g222.2g8.4g58.7g
Sipuli (kuorittu)524g142kcal6.8g25.2g1g8.9g
Oliiviöljy 105g927kcal0g0g104.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g24g83kcal2.4g18.3g0.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g122g3.6kcal0g1.2g1.2g0g
Timjami 21g59kcal1.9g5.6g1.6g7.8g
Basilika, kuivattu 32g80kcal4.5g6.4g1.3g12.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl105g262kcal12.6g1.6g23.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14658kcal1180.8g617.6g810.8g176.4g
Valittu annoskoko10000g7329kcal590.4g308.8g405.4g88.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3664kcal295.2g154.4g202.7g44.1g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267