Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis7442g8335kcal1637.2g0g223.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 465g325kcal5.8g52.6g5.8g18.1g
Jauheliha, sika-nauta 1861g4120kcal325.6g0g316.3g0g
Mustapippuri 233g651kcal25.3g89.1g7.7g61.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26860kcal3987.8g283.4g1106.2g159.4g
Valittu annoskoko10000g13430kcal1993.9g141.7g553.1g79.7g
Annoskoko puolitettuna5000g6715kcal997g70.9g276.6g39.9g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524