Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Lanttu 43g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka23g18kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Seiti pakaste 225g174kcal39.5g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g887kcal102.6g35.8g34.6g13.4g
Valittu annoskoko1146g443kcal51.3g17.9g17.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna573g222kcal25.7g9g8.7g3.4g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160