Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g201g191kcal14.1g30.2g2g16.1g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g201g201kcal16.1g30.2g1.6g16.1g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g10kcal1g1.2g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.7g8kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Ruokakerma ingman 5%175g149kcal6.1g10.5g8.8g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g1218kcal78.6g156.8g30.2g67.6g
Valittu annoskoko1146g609kcal39.3g78.4g15.1g33.8g
Annoskoko puolitettuna573g304kcal19.7g39.2g7.6g16.9g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295