Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Pekoni atria128g446kcal19.1g0g38.2g0g
Porkkana 146g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2295g3530kcal293.6g82g216.6g11.2g
Valittu annoskoko1148g1765kcal146.8g41g108.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna574g883kcal73.4g20.5g54.2g2.8g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731