Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 125g80kcal0.6g14.7g0.5g5.6g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Porkkana 78g26kcal0.5g4.3g0.2g2g
Juuriselleri 63g20kcal0.8g2.9g0.1g1.9g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g63g162kcal1.9g2.8g16.9g0.3g
Piparjuuri, annos 10g78g29kcal3.5g8.6g0.2g5.9g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g78g94kcal1.8g3.7g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2295g1067kcal24.8g122.8g52.2g36g
Valittu annoskoko1148g534kcal12.4g61.4g26.1g18g
Annoskoko puolitettuna574g267kcal6.2g30.7g13.1g9g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767