Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 375g514kcal9.1g113.4g1.1g3.5g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g113g371kcal28.1g0g29.2g1.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g188g225kcal4.3g9g18.8g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g473g657kcal85g9.4g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2295g3533kcal253g263.6g160.6g9.2g
Valittu annoskoko1148g1767kcal126.5g131.8g80.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna574g883kcal63.3g65.9g40.2g2.3g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092