Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu8.8g7kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Lehtiselleri 23g3kcal0.3g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%58g94kcal1.6g1.6g8.8g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl29g22kcal1.2g2.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g755kcal14.2g74.2g44.6g18.8g
Valittu annoskoko1148g377kcal7.1g37.1g22.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna574g189kcal3.6g18.6g11.2g4.7g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944