Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g188g178kcal37.5g0g1.3g0g
Makaroni ( tumma Torino )188g656kcal33.8g110.6g7.3g11.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g156g117kcal3.6g8.3g7.5g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g6.9g19kcal1.4g0.3g1.4g0.1g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu19g49kcal5.8g0g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 131g30kcal0.7g4.5g0.4g1.8g
Basilika, kuivattu 1.9g4.8kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2298g2307kcal169.6g261.6g55.6g32.8g
Valittu annoskoko1149g1153kcal84.8g130.8g27.8g16.4g
Annoskoko puolitettuna574g577kcal42.4g65.4g13.9g8.2g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572