Karppi, jauhelihakiusaus

Leikka kesäkurpista ohuiksi tikuiksi.

Ripottele suolaa päälle ja "itketä" hetki (nestettä pois).

Voitele uunivuoka ölkyllä ja laita tikut siihen.

Paista näitä 200 asteessa jauhelihan paistamisen ajan.

Paista sipuli ja jauheliha, mausta oman maun mukaan (mm. lihaliemikuutio, paprika, pippuria, caynnepippuria).

Sekoita joukkoon ransakankerma.

Sekoita nyt jauhlihamössä ja kesäkurpista tikut uunivuokaan ja jatka paistamista n. 10 min.
Lisää sitten tom. viipalee ja juustoraaste päälle ja anna vielä olla hetki uunissa, kunnes pinta saa kauniin värin.

Nauti salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3482g592kcal13.9g87g20.9g24.4g
Naudan paistijauheliha 10% (HK)2786g4624kcal529.2g0g278.6g0g
Ranskankerma Valio1045g2925kcal26.1g36.6g292.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1567g318kcal9.4g59.5g4.7g21.9g
Lihaliemikuutio Maggi77g215kcal6.9g5.4g17.6g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)696g1880kcal208.9g0g118.4g0g
Sipuli (kuorittu)348g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21295kcal1597.8g410.4g1466.8g104.6g
Valittu annoskoko10000g10648kcal798.9g205.2g733.4g52.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5324kcal399.5g102.6g366.7g26.2g
Arvot/100g100g107kcal8g2.1g7.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208690