Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman150g255kcal18g0g15g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g38g131kcal4.9g26.1g0.6g1.2g
Ruskeita papuja, Rainbow100g85kcal5.5g13.9g0.5g21.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g188g47kcal2.4g7.9g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2298g1352kcal66.6g113.8g59g49.2g
Valittu annoskoko1149g676kcal33.3g56.9g29.5g24.6g
Annoskoko puolitettuna575g338kcal16.7g28.5g14.8g12.3g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933