Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g33g123kcal1.5g10.3g8.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g13g24kcal2.4g0g1.6g0g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Maito, Kevyt17g7.7kcal0.5g0.8g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.3g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.3g25kcal1.9g0g1.9g0g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g478kcal21.2g23.2g33g2.6g
Valittu annoskoko115g239kcal10.6g11.6g16.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna58g120kcal5.3g5.8g8.3g0.7g
Arvot/100g100g208kcal9.2g10.1g14.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415