Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 42g14kcal0.3g2.3g0g0.6g
Sokeri 18g72kcal0g17.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.4g1.1kcal0g0.3g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.3g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g478kcal2.4g47.8g29.6g2g
Valittu annoskoko115g239kcal1.2g23.9g14.8g1g
Annoskoko puolitettuna58g120kcal0.6g12g7.4g0.5g
Arvot/100g100g208kcal1g20.8g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891