Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g103kcal0g24.8g0g0g
Valittu annoskoko115g51kcal0g12.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna58g26kcal0g6.2g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464