Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl69g90kcal9g0.2g5.7g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g19g112kcal4.5g1.2g10.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl21g74kcal0.4g0.6g7.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g647kcal28g4.8g57.6g0g
Valittu annoskoko115g324kcal14g2.4g28.8g0g
Annoskoko puolitettuna58g162kcal7g1.2g14.4g0g
Arvot/100g100g281kcal12.2g2.1g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765