Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g20g121kcal1.7g3.8g10.9g2.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton20g60kcal0.7g0.8g6g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g847kcal11.8g13.4g82.4g5.6g
Valittu annoskoko115g424kcal5.9g6.7g41.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna58g212kcal3g3.4g20.6g1.4g
Arvot/100g100g369kcal5.1g5.8g35.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943