Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 48g90kcal12.9g0g4.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)21g18kcal0.2g0.7g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Korppujauho 5.2g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.8g0.1g2.3g0g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g329kcal33.4g10.8g16.4g1.4g
Valittu annoskoko115g165kcal16.7g5.4g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna58g82kcal8.4g2.7g4.1g0.4g
Arvot/100g100g143kcal14.5g4.7g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992