Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.7g0.7g1g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.7g0.3g0.4g
Mansikka, Tuore63g27kcal0.3g5.3g0.1g1.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g13g70kcal1.1g6.9g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g578kcal8.8g64g31.2g5.2g
Valittu annoskoko115g289kcal4.4g32g15.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna58g145kcal2.2g16g7.8g1.3g
Arvot/100g100g252kcal3.8g27.8g13.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569