Tofu-linssisalaatti

Keitä n. 1 dl linssejä.

Paista kuutioitu tofu seesamiöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa teelusikallinen soijakastiketta mausteeksi.

Lisää paloiteltu paprika ja paista vielä hetki.

Revi lollo rosso salaattiastiaan, lisää karpalot, cashew-pähkinät, keitetyt linssit ja paistetut tofut + paprika.

Tee salaatinkastike (öljy, viinietikka, yrtit, suola, sokeri) ja kaada kulhoon muiden ainesten joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Cashewpähkinä 3.1g18kcal0.6g0.6g1.4g0.1g
Kuivattu karpalo (Monarch), annos 20g7.8g27kcal0g6.2g0.1g0.3g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tofu, maustamaton (Alpro soya), annos 125g54g57kcal5.7g0.5g3.5g0.3g
Seesamiöljy, Amoy0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Keitetyt linssit (Go green), annos 100g21g24kcal1.9g4.1g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g275kcal17g25g11.4g5.8g
Valittu annoskoko115g138kcal8.5g12.5g5.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna58g69kcal4.3g6.3g2.9g1.5g
Arvot/100g100g120kcal7.4g10.9g5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346735