Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)14g34kcal2.5g0g2.8g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)14g8.1kcal0.2g1.2g0.3g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g14g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Paprika punainen 4.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Banderos chunky salsa, annos 300g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1.8g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.5g13kcal1g0g1.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.8g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g14g49kcal1.8g9.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g311kcal15g31.6g13.8g1.2g
Valittu annoskoko115g156kcal7.5g15.8g6.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna58g78kcal3.8g7.9g3.5g0.3g
Arvot/100g100g135kcal6.5g13.7g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255