Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g22g25kcal4.7g0g0.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g14g4.2kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g32g7.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Keräkaali, 100g46g11kcal0.5g1.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g116kcal11.4g6.8g4g3.4g
Valittu annoskoko115g58kcal5.7g3.4g2g1.7g
Annoskoko puolitettuna58g29kcal2.9g1.7g1g0.9g
Arvot/100g100g51kcal5g3g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856