Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.3kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 35g80kcal6.6g0g5.9g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g187kcal14.6g4.4g12g2.2g
Valittu annoskoko115g94kcal7.3g2.2g6g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g47kcal3.7g1.1g3g0.6g
Arvot/100g100g81kcal6.3g1.9g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704