Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)31g109kcal4.2g20.5g0.9g1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 28g12kcal1g1.4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl11g14kcal1.4g0g0.9g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)5.6g20kcal1.3g0g1.7g0g
Paprika punainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Ketsuppi, Pirkka1.1g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g481kcal29.2g45.6g19.6g2.6g
Valittu annoskoko115g241kcal14.6g22.8g9.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna58g120kcal7.3g11.4g4.9g0.7g
Arvot/100g100g209kcal12.7g19.8g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158