Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 22g25kcal4.6g0g0.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 31g13kcal3g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g105kcal16.4g5.4g1.8g2g
Valittu annoskoko115g52kcal8.2g2.7g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna58g26kcal4.1g1.4g0.5g0.5g
Arvot/100g100g46kcal7.1g2.3g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361