Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti56g62kcal12.4g0.1g1.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Punaviini 9g6.6kcal0g0g0g0g
Rusina 1.1g3.3kcal0g0.7g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow13g23kcal0.1g0.7g2.1g0g
Ohrakas ohratärkkelys1.9g6.8kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g243kcal25.6g7.8g11.4g0.6g
Valittu annoskoko115g122kcal12.8g3.9g5.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna58g61kcal6.4g2g2.9g0.2g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355