Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g31g6.3kcal0.6g0.7g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow31g6.3kcal0.9g0.6g0g0.8g
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto8.8g29kcal2.4g0g2.1g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g25g30kcal0.6g1.2g2.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g182kcal11.6g5.6g12.4g1.8g
Valittu annoskoko115g91kcal5.8g2.8g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g46kcal2.9g1.4g3.1g0.5g
Arvot/100g100g79kcal5g2.4g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207