Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Valkopippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Pekoni rasvainen 18g66kcal2.1g0g6.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 50g69kcal9.4g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g310kcal25.4g5g20.8g1.2g
Valittu annoskoko115g155kcal12.7g2.5g10.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna58g77kcal6.4g1.3g5.2g0.3g
Arvot/100g100g134kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849