BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g36g36kcal1.1g5g1.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g64kcal7.3g0g3.8g0g
Rypsiöljy 6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g14g16kcal0.5g0.5g1.4g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g353kcal18.2g12.4g25.8g0.8g
Valittu annoskoko115g177kcal9.1g6.2g12.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna58g88kcal4.6g3.1g6.5g0.2g
Arvot/100g100g153kcal7.9g5.4g11.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537