Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 56g40kcal1g8.1g0.1g0.6g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g34g37kcal8.1g0g0.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml14g21kcal0.3g0.4g2.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g11g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g216kcal19.2g18g6.6g1.2g
Valittu annoskoko115g108kcal9.6g9g3.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna58g54kcal4.8g4.5g1.7g0.3g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046