Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 42g50kcal6.1g0g2.9g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g9g29kcal1.3g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g201kcal16.2g6.4g12g1.6g
Valittu annoskoko115g101kcal8.1g3.2g6g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g50kcal4.1g1.6g3g0.4g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938