Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g23g38kcal4.5g0g2.3g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 28g12kcal1g1.4g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima10g38kcal2.9g0g3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras11g39kcal1.5g7.9g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g370kcal20.6g23.8g21.6g0.8g
Valittu annoskoko115g185kcal10.3g11.9g10.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna58g93kcal5.2g6g5.4g0.2g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.3g9.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594