Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 62g40kcal1.9g3g2.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g23g79kcal0.8g18.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g360kcal10.8g45.2g14.8g1.4g
Valittu annoskoko115g180kcal5.4g22.6g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna58g90kcal2.7g11.3g3.7g0.4g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300